images/aktuellt/blogg2.jpg

Teknisk säljare, instrument - Kom och väx med oss!

Hanna Sandvall, 2018-05-10

Du kommer självklart att arbeta med att driva försäljning mot både nya och befintliga kunder och jobba med upphandlingar och anbud. Men vi är också på jakt efter dig som vill sprida kunskap, arbeta aktivt med nätverk och sociala medier och hjälp oss att utveckla vårt erbjudande till kund.

Det närmaste teamet kommer att vara områdessäljarna samt produktcheferna. Det är ett härligt gäng m mkt humor, erfarenhet och kunskap. Du kommer att ha en chef som är varm, drivande, krävande och som ger mycket ansvar och har fokus på att du ska lyckas med det du gör. Gillar du det du gör, att driva framåt, att själv bestämma din vardag och att skapa framgång så kommer du att trivas och vara framgångsrik hos oss!

Produkterna som du kommer att fokusera på är bl.a. inkubatorer, kyl och lågtemperaturfrysar, värmeskåp, högtempugnar, och labdiskmaskiner. Du kommer att ha kollegor som driver våra områden inredning, skyddsventilation, renhet & klimat, polisteknik samt IVF men det kan även komma att du arbetar med produkter ur dessa sortiment framåt också.

Som person är det viktigaste att du har ett stort driv, gör allt för att skapa kundrelationer där alla är vinnare och har en vilja av att utveckla affären och dig själv tillsammans med oss. Vi tror att du har erfarenhet av försäljning och att du själv har arbetat på labb, forskat alternativt har sålt produkter inom medtech/life science/till vården.

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Skicka din ansökan till mig alt. ring mig om du har några frågor (förbered dig gärna med frågor som inte står i annonsen isf ?).

Du når mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 070 423 97 82. Jag ser fram emot att prata vidare med dig här!

// Hanna Sandvall, Marknads- & Försäljningschef Labrum.