service

Vår service säkrar driften och skyddar investeringen

Utökat servicesammarbete

Vi har som ett led i att förbättra vår service till er valt att samarbeta med våra systerbolag för att kunna ha en snabb och proffsig service till er.
Detta innebär att vi from 1/7 erbjuder delar av vårt service-utbud genom våra systerbolag: inkubatorservice genom vårt systerbolag Hettich och kyl & frysservice genom vårt systerbolag Tillquist. Hettich och Tillquist har lång erfarenhet av service och vi hoppas med detta kunna erbjuda en ännu snabbare service och serviceadministration till er med hög kvalitet. De kommer att sköta servicen, serviceadministrationen och kundsupport gällande service för dessa områden. Övriga områden fortsätter vi att sköta från LabRum. Oavsett ärende så anmäler du som vanligt in ditt ärende här på hemsidan http://www.labrum.se/service  alternativt genom att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Välkommen till service genom LabRum / ADDvise-koncernen!

Vi kan erbjuda två olika sorters serviceavtal beroende på ditt behov, Underhållsavtal respektive Fullserviceavtal. Självklart erbjuder vi också akut service.

Klicka på respektive knapp för mer information

akutservice.jpg

servicekund.jpg

onskar_avtal.jpg